به گزارش مشرق، امیرحسین مدنی در حاشیه سفر به کاشان، با بیان اینکه فاز یک تست انسانی واکسن ایرانی کرونا با موفقیت به پایان رسیده و هیچگونه عوارضی برای داوطلبان نداشته است، اظهار داشت: مرحله دوم تست بالینی برای ۴۰۰ داوطلب دیگر از ۲۰ اسفند ماه انجام میشود.
بیشتر بخوانید:
پیشبینی تولید ماهیانه ۱۰ میلیون دوز واکسن در بهار ۱۴۰۰
وی با بیان اینکه مرحله سوم تست بالینی در فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ با حضور بیش از ۲۰ هزار داوطلب انجام خواهد شد، ابراز داشت: در صورتی که وزارت بهداشت مجوزهای لازم را صادر کند این آمادگی وجود دارد که مرحله دوم و سوم تست بالینی واکسن کرونای بنیاد برکت ادغام شود.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به اینکه برای تولید واکسن کرونا زیرساختهای لازم وجود دارد، تصریح کرد: برای تولید سریع این واکسن با استفاده از ماشین آلات موجود امکان تولید دو میلیون واکسن در ابتدای سال ۱۴۰۰ را داریم.
وی با بیان اینکه تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا در دستور کار بنیاد برکت وجود دارد، بیان داشت: برای تولید انبوه قرار است ضمن استفاده از ظرفیتها و دستگاههای موجود برخی از ماشین آلات نیز وارد کشور شود.
مدنی با اشاره به اینکه با واردات این ماشین آلات امکان تولید ماهیانه ۱۵ میلیون دوز واکسن ایرانی کرونا در کشور وجود دارد، افزود: زیرساختهای فیزیکی و کالبدی برای تولید انبوه واکسن مهیا شده و با شروع به کار دستگاهها امید داریم از خردادماه خط تولید انبوه را راه اندازی کنیم.
حمایت بنیاد برکت از ۱۰۰ هزار طرح
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیتهای حمایتی بنیاد برکت از بنگاههای اقتصادی خرد و متوسط گفت: این حمایتها برای واحدهای راکد، نیمه تعطیل و یا واحدهایی که احتیاج به سرمایه در گردش دارند، انجام میشود.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به اینکه در بخش واحدهای خرد بیش از ۱۰۰ هزار طرح در ۲۷۶ شهر و هفت هزار و ۵۳۵ روستا مورد حمایت قرار گرفتهاند، ادامه داد: در بخش بنگاههای متوسط نیز ۷۴۲ مورد از طریق سرمایه گذاری حماس شدهاند.
وی با بیان اینکه در سال ۹۹ با حمایت از این واحدهای خرد و کلان توسط بنیاد برکت از خروج بیش از ۱۵۰ میلیون دلار ارز جلوگیری شده است، تاکید کرد: با حمایت از این واحدها علاوه بر ۱۵ میلیون دلار صادرات برای بیش از ۶۰۰ هزار نفر نیز به صورت مستقیم یا غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.